ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ BLACKOUT SALE

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ 80 €

Επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις στις πιο δημοφιλείς μηχανές μας. Όλες οι μηχανές (εκτός της Caddy) μόνο με 80 € στις περιορισμένες αστραπιαίες Blackout sale.* Βιαστείτε! Η προσφορά λήγει στις 30/11/15.

ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 60 €, ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 25%

Δημιουργήστε απόθεμα με όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα με έκπτωση 25%! Για να επωφεληθείτε από αυτή την αποκλειστική Blackout προσφορά, πρέπει να κάνετε αγορές αξίας 60 € και άνω, και να εισάγετε τον κωδικό ‘NOVBF3GR’ κατά την ολοκλήρωση των αγορών.* Βιαστείτε! Αυτή η προσφορά λήγει στις 30/11/15.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Απολαύστε τα ροφήματα TASSIMO με δωρεάν αποστολή. Για να επωφεληθείτε από αυτή την Blackout προσφορά, πρέπει να κάνετε αγορές αξίας 40 € και άνω, και να εισάγετε τον κωδικό ‘NOVBF2GR’ κατά την ολοκλήρωση των αγορών.* Βιαστείτε! Αυτή η προσφορά λήγει στις 30/11/15.

ΔΩΡΕΑΝ ΘΗΚΗ T DISC ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 45 €

Αποκτήστε δωρεάν Θήκη T DISC Koziol Carousel με αγορές 45 € και άνω! Για να επωφεληθείτε από αυτή την αποκλειστική Blackout προσφορά, εισάγετε τον κωδικό ‘NOVBF1GR’ κατά την ολοκλήρωση των αγορών.* Βιαστείτε! Αυτή η προσφορά λήγει στις 30/11/15.