Μπισκότα Cappuccino
  • Μερίδες: 16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
  • Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά
  • 1 TASSIMO Jacobs Cappuccino classico (1 T DISC Jacobs Espresso classico και 1 T DISC γάλακτος)
  • 100 γρ. μαργαρίνη
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1 δόση αλατιού
  • 1 αυγό
  • 250 γρ. αλεύρι
  • 2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 100 γρ. ξηρούς καρπούς (π.χ. καρυδόψιχα, ξηρούς καρπούς μακαντέμια ή αμύγδαλα)
  • 1 Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 °C (για φούρνους με ανεμιστήρα). Προετοιμάστε τον TASSIMO Jacobs Cappuccino classico όπως συνήθως με τη μηχανή καφέ TASSIMO. Ανακατέψτε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, 1 δόση αλατιού και τον ζεστό Cappuccino με το ηλεκτρικό μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί, και έπειτα προσθέστε το αυγό.
  • 2 Ανακατέψτε καλά το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και προσθέστε τα στο μείγμα. Προσθέστε χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς στη ζύμη.
  • 3 Με ένα κουτάλι της σούπας, απλώστε τη ζύμη σε δυο ταψιά για μπισκότα, τα οποία θα έχετε στρώσει με λαδόκολλα αφήνοντας λίγο χώρο ενδιάμεσα για να απλώσουν. Ψήστε τα στο φούρνο για 15-20 λεπτά και στη συνέχεια, αφήστε τα πάνω στη λαδόκολλα για να κρυώσουν.
  • 4 Μπορείτε να βγάλετε τα μπισκότα από το φούρνο όσο ακόμα είναι λίγο μαλακά. Η υφή τους θα γίνει πιο σταθερή όταν κρυώσουν, αλλά θα παραμείνουν μαλακά και τραγανά.

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή τη συνταγή: