1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 °C (για φούρνους με ανεμιστήρα). Ξεχωρίστε τα ασπράδια και τους κρόκους των αυγών. Ανακατέψτε τους κρόκους των αυγών με το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το κακάο φτιάχνοντας μια απαλή ζύμη, πρώτα με το ηλεκτρικό μίξερ χειρός και στη συνέχεια με τα χέρια σας.
2
Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, απλώστε τη ζύμη έτσι ώστε να σχηματίσει ένα λεπτό στρώμα. Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια σας, προσθέστε λίγο αλεύρι ακόμα. Φτιάξτε μπισκότα σε σχήμα καρδιάς και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
3
Κόψτε τα μπισκότα στο πλάι ή την κάτω πλευρά με ένα μαχαίρι (ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν στο χείλος ενός ποτηριού ή φλιτζανιού). Ψήστε για περίπου 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο. Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν και τοποθετήστε τα στο χείλος του ποτηριού για να συνοδεύσετε τέλεια τον TASSIMO Jacobs Latte Macchiato caramel σας ή οποιοδήποτε άλλο καφέ ή ζεστή σοκολάτα από το TASSIMO.